Creatief-coaching

LET TODAY BE THE START OF SOMETHING NEW

Weet dat je zelf heel veel kan. Alle antwoorden zijn er al, ze liggen verborgen diep in jezelf. Soms is het prettig om iemand te hebben die je wat tools aanreikt, de juiste vragen stelt of je een spiegel voor houdt.

Wil jij weer de regie over je eigen leven gaan nemen, weer vanuit jouw hart gaan leven?

Weten wie je bent, wat je wilt en wat je voelt is dan essentieel. Wanneer je dit weet sta je in je kracht. Wanneer jij in je kracht staat, straal je dat uit naar de buitenwereld en trek je dat aan wat je nodig hebt.

Ik geloof in de wet van de aantrekkingskracht. Wat je aandacht geeft groeit.

De belangrijkste stap voor verandering is willen. Klinkt heel simpel, maar dat is het eigenlijk ook. Wanneer jij diep van binnen een verandering niet wilt of aankunt zal je steeds weer terug keren naar het oude en vertrouwde. Voor verandering is moed nodig. Moed en doorzettingsvermogen.

Wat is creatief coachen?Voor het volgen van een creatief coaching traject is het echt niet nodig heel erg creatief te zijn. Wel is het belangrijk dat je affiniteit hebt met verschillende creatieve werkvormen als tekenen en schilderen.

Creativiteit, het werken met je handen, helpt om contact te maken met jezelf. Je bent bezig in het hier en nu. Het helpt de energie in je lijf weer te laten stromen. Er komt letterlijk en figuurlijk van alles op gang (gevoelens, ideeën , gedachten). Creativiteit helpt het onbewuste, bewust te laten worden.

Door creatief bezig te zijn word je rechterhersenhelft gestimuleerd, daar waar je gevoel, je intuïtie huist. Je parkeert als het ware even je denken. In het voelen vind je antwoord. Door creativiteit te combineren met coaching kom je vaak net dat stukje dieper, daar waar je alleen met woorden vaak niet bij komt, of waar je je zelfs nog niet bewust van bent.

Coaching traject

Een coaching traject bestaat uit

  • Een intake/kennismakingsgesprek,
  • 5 bijeenkomsten van 90 minuten; Een gesprek wordt gecombineerd met een creatieve opdracht en het bespreken van het thuis werk.
  • Verschillende creatieve en bewustwordingopdrachten voor thuis.
  • Het trekken van een persoonlijke kaart uit één van mijn kaartendeks.
  • Uitgebreid contact tussen de opdrachten in d.m.v. mail.

Ik werk veel met intuïtief schilderen, het maken van collages, mandala’s en schrijfopdrachten. Het traject wordt voor jou op maat gemaakt.

Investering:
5 x 58 euro is 290 euro